enligt O

Tankar från en bokberoende

Hjälp en stackars bloggläsare!

Okej, jag behöver hjälp. Sex veckors blogginlägg att läsa ikapp. Många tusen kan jag meddela och det kommer att ta löjligt mycket tid. Nu är jag ändå orolig att jag missat något superkul, intressant, viktigt inlägg så att helt strunta i att läsa funkar inte. Därför vill jag ha hjälp.

Skriv en kommentar där du länkar till bra inlägg från din eller någon annans bokblogg så att jag har ett gäng bra inlägg att börja med imorgon då jag bänkar mig i soffan med datorn i knät!

Tack på förhand från en som är rädd att missa något!

Föregående

Bokgeografi Sydafrika

Nästa

Just nu…

1 kommentar

  1. Men du kommer säkert hem brunbränd och utvilad.=) Låter otroligt skönt att ha laddat batterierna lite i ruskfebruari.

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: