Långväga bloggande

När ni läser detta hoppas jag att vi kommit fram till Amsterdam och nu sitter på ett flyg till Kuala Lumpur. Därifrån tar vi oss till Phuket och Hat Kamala som är vårt första stopp. Sex veckor i Thailand väntar och förhoppningsvis får ni tillbaka en ganska utvilad O i mitten av februari.

Bloggen kommer definitivt inte att vara helt död, det finns förberedda inlägg och datorn är så klart med. Jag kommer dock inte att vara en lika aktiv bloggläsare och inte heller svara på kommentarer här lika ofta.

De sista bokstävernas i Bokfrågornas ABC dyker upp på tisdagar och dessutom Bokgeografi på onsdagar med start om en vecka.

Jag packar med så mycket böcker jag kan (och vågar) men det brukar finnas en hel del spännande på hotellens byteshyllor. Förhoppningsvis kommer det några nya recensioner, annars blir det ett gäng när jag kommer hem.

Vi hörs snart från en dator långt bort!

Läs också:

15 comments