Klick, klick, klicketiklick

Om det nu inte skulle vara nog med en blogg och twitter om samma blogg så finns nu enligt O även på Facebook. Vet inte riktigt vad det kan tillföra ännu, men något kul kanske kan komma ur det. Vi får väl se.

Ni kan i alla fall klicka på små söta gilla-tummar än så länge, men något mer måste jag väl troligen erbjuda på sikt.

Någonting ni önskar? Mer än gratis  böcker då, vilken bokbloggsläsare önskar sig inte det? Får väl köra någon form av muta snart kanske. Faktum är att en dubblett av en nyligen läst bok ligger här hemma och väntar på en ny ägare. Letar bara efter rätt tillfälle att lotta ut den.

Tills dess, klicka på! På de glada tummarna alltså.

(Trevligt förresten med ett inlägg med klick i som inte handlar om att jag klickat hem en bok mer eller mindre medvetet. Faktum är att jag faktiskt klickat hem en bok ganska nyss, men det var Lyrans fel så det räknas inte.)

Läs också:

9 comments