enligt O

Tankar från en bokberoende

Klick, klick, klicketiklick

Om det nu inte skulle vara nog med en blogg och twitter om samma blogg så finns nu enligt O även på Facebook. Vet inte riktigt vad det kan tillföra ännu, men något kul kanske kan komma ur det. Vi får väl se.

Ni kan i alla fall klicka på små söta gilla-tummar än så länge, men något mer måste jag väl troligen erbjuda på sikt.

Någonting ni önskar? Mer än gratis  böcker då, vilken bokbloggsläsare önskar sig inte det? Får väl köra någon form av muta snart kanske. Faktum är att en dubblett av en nyligen läst bok ligger här hemma och väntar på en ny ägare. Letar bara efter rätt tillfälle att lotta ut den.

Tills dess, klicka på! På de glada tummarna alltså.

(Trevligt förresten med ett inlägg med klick i som inte handlar om att jag klickat hem en bok mer eller mindre medvetet. Faktum är att jag faktiskt klickat hem en bok ganska nyss, men det var Lyrans fel så det räknas inte.)

Föregående

Biografier baby!

Nästa

Se hit kära bokvän

9 kommentarer

 1. Åh va kul! Jag har även funderat på att köra nåt på FB, hur gör man? =)

 2. Aha. Noterar att bokklick inte räknas om det är Lyrans fel. Det kan väl användas retroaktivt också, hoppas jag?

  • Det måste man väl få, ni får gärna skylla på mig också om det klickas hem en bok sådär lite i onödan. Och då menar jag i onödan för andra, för mig finns inga onödiga bokköp, men de kan behöva rättfärdigas.

 3. Jaja, skyll på mig ni, jag tar tillfället i akt och klickar hem något på ert ansvar…

 4. Jag instämmer i Böckerx3:a … hur gör man för att skapa en Facebooksida tillägnad bloggen?

  • Klicka dig in på min sida så ska det längst ner finnas en länk där det står typ ”skapa en sida för mitt företag” annars går det också att skapa en grupp direkt från profilsidan. Vet ärligt talat inte vad skillnaden är.

 5. Jag hittade den men vad väljer man sedan? Det finns ju tre saker att välja på och ingen av produkterna stämmer in. Men det kanske inte är så noga eller?

  • Kommer inte ihåg vad jag valde, men något om att det inte var vinstdrivande, eller ideellt. Sorry, minnet är kort…

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: