Läsplanering oktober

Oktober inleds med en tjejhelg i Stockholm då jag troligen inte kommer att få läst så mycket, men någon vecka senare drar vi till Malaga och då planerar jag att komma ikapp. Jag gör en läsplanering som jag säkert kommer att bryta den här månaden också!

Halvlästa är Drakens skugga av Kim Olin som ligger på jobbet. Hemma finns Kattöga av Margaret Atwood som jag tycker om, men ännu inte älskar. Mer hoppfull är jag gällande Pojken på andra sidan av Irene Sabatini. På bokmässan köpte jag Sorgesång för Eastery av Petina Gappah som jag börjat lite på. Två böcker som utspelar sig i Zimbabwe alltså.

Att leva och dö som Joe Strummer av Marcus Birro ska jag försöka hinna med. Vissa dagar lockar den mycket, andra inte alls. Lockar gör däremot Nyckelbarnen av Sara Kadefors, One day av David Nicholls och Ann Söderlunds Men vi knullar ju ändå inte. Vill också läsa Maskarna på Carmine Street av Håkan Nesser, Flickan som dök ner  i jordens mitt av Sabina Berman, Babylon av Camilla Ceder och Stilla dagar i Mixing Part av Erlend Loe. Idag fick jag också Och allt är förvridet av Emma Ångström som jag också skulle vilja hinna med.

Fortfarande finns också ett par Sarah Dessen böcker hemma, men jag nöjer mig med det här så länge. Det lär räcka och bli över.

Läs också:

6 comments