Min bokmässa

När det nu händer lite saker i Göteborg gäller det att passa på. Mohammed och berget ni vet. Jag talar alltså om Bok- och biblioteksmässan. Jag har lite planer redan, men kommer säkert att fylla på med mer.

På torsdagen ska jag på mässan med mina kollegor och gå på Skolspåret, föreläsningar som vänder sig till lärare. Jag planerar bland annat att lyssna på Liza på Språkmakargatan som ska prata om elever och internet.

Klockan 16.00 anser jag mig ha jobbat färdigt och går på Karins Bokbloggsfika som sedan övergår i middag arrangerad av Bokhora.

På fredagen jobbar jag och då blir det ingen mässa, men min första lektion börjar sent och jag funderar på att klämma in en bokfrukost med Breakfast Bookclub innan jobbet. Lite onödiga mil att köra, men om jag gillar Radhusdisco kommer jag dit, annars inte. Jag är inte så sugen på att såga författare rakt upp i ansiktet.

På lördag blir det däremot en heldag. Då finns ett bokbloggarcafé som Karin också är ansvarig för. Fritt mingel mellan 15.00-16.00 samt 17.30-18.00, övriga tider finns andra aktiviteter och jag lyssnar gärna till Bokhororna Jessica och Johanna.

Det ska bli grymt kul att träffa en massa bokbloggare och andra internetbekanta IRL. Förra året tyckte jag mest att det kändes läskigt och vågade inte riktigt gå dit som bokbloggare. I år däremot ser jag verkligen fram emot det! Kommer du?

Läs också:

8 comments