enligt O

Tankar från en bokberoende

Dags för en nystart?

Bokåtervinningen har pågått ett tag och jag vet att många böcker bytt ägare. Jag har fått frågor från fler som vill vara med och tycker att det är dags för en nystart. Min lista är uppdaterad och jag har fyllt på den med lite fler titlar. Hur är det med era listor? Finns det böcker kvar? Vill ni lägga till något nytt?

I dessa tider när var och varannan bokbloggare har deklarerat köpstopp är väl ett helt legitimt bokbyte alldeles utmärkt?!

Så alla gamla och nya deltagare, är ni redo för nystart?

Föregående

Om jag kunde skriva

Nästa

Ett kärt återseende

5 kommentarer

  1. Nu har jag lagt upp min boklista på bloggen så du får gärna länka till mig! Nu ska jag surfa runt och se vad alla andra har att erbjuda. Perfekt att byta ut lite i bokhyllan nu inför hösten/vintern!

  2. Funderar och funderar på vilka böcker jag egentligen kan klara mig utan… =)

  3. Alltid redo! Har städat i bokhyllan och hittat några nya böcker som vill flytta. Uppdaterar listan ”hemma hos mig”.

  4. Jag är redo, ska kolla igenom högarna och lägga ut en uppdaterad lista imorgon, hör av mig här då också för säkerhets skull. Danielle Steele-boken som står i listan finns dock inte kvar för den blev en present igår 🙂

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: